Triple dry - Agena Trading Kft - Parfüm nagykereskedés
16149
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16149,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Triple dry

izzadás-gátló dezodorok, 72 órás védelemmel.

A Triple Dry egy kiváló minőségű izzadásgátló termékcsalád.
A Triple Dry dezodorok parfümmentes, antibakteriális izzadásgátló készítmények. Az intenzív 3-szoros hatóanyag-formula erős izzadásgátló védelmet biztosít és egyénileg, hatásosan szabályozza az izzadást. Ezenfelül bőrirritációt csökkentő ápoló összetevőket is tartalmaznak.
72 órás védelmet biztosít az izzadással és a kellemetlen szagokkal szemben. Sportolóknak, aktívan élőknek különösen ajánlott.

triple-dry-spray

A Triple Dry dezodor parfümmentes, antibakteriális izzadásgátló készítmény, mely bizonyítottan véd az erős izzadással szemben.  Hatásosan szabályozza az izzadást. Ezenfelül bőrirritációt csökkentő ápoló összetevőket tartalmaz.

triple-dry-roll-on

A Triple Dry golyós dezodor aktív sportolás és mozgás mellett is hatékony, akár 72 órás védelmet biztosít az izzadással szemben, miközben csökkenti a bőrirritációt.

triple-dry-roll-on-men

Triple Dry golyós dezodor férfiak számára, mely akár 72 órás védelmet biztosít az izzadással és a kellemetlen szagokkal szemben. Aktív sportolás mellett is biztonságot ad a testszaggal szemben.

    Sorry, no posts matched your criteria.